Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szépség > Fogfehérítő/Szájspray/Fogselyem

Rendezés:
Nézet:
Rapid White – az „otthoni fogfehérítés” szakértője végre forgalomba hozta ideális kiegészítő termékét a ragyogóan fehér fogakhoz. Rapid White Direct White fogkrém – Optical Whitening technológiával rendelkező fogkrém. A Direct White fogkrém különlegessége az, hogy fehér direkt pigmentjei réteget képeznek a fogakon, amely által a fogak megjelenése fehérebb lesz. Már az első fogmosás után szemmel látható hatást fejt ki és fogai akár 1,5 árnyalattal fehérebbek lehetnek. Az eredmény klinikai vizsgálatokkal támasztották alá! Ez a hatás csak átmeneti és a nap folyamán az élelmiszerfogyasztással a fog elveszíti fehér megjelenését. A hatás viszont fogmosással bármikor egyszerűen újra előállítható.
2.789 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Rapid White Fogfehérítő Szett lesz a Te otthoni társad amennyiben egy tökéletes és hatékony megoldás keresel fogaid csodálatosan ragyogóvá tételéhez. A Rapid White Bleaching System fogfehérítő rendszert a fogorvosi rendelőkben alkalmazott fogfehérítési módszerek ihlették. Egyszerű, kényelmes otthoni használatra fejlesztették ki. Rendkívül hatásos eljárás, amely az Ön Fogait egy 7 napos kezelés során akár négy árnyalattal is fehérebbé tudja varázsolni, hidrogén-peroxid használata nélkül! Használja egy héten át minden reggel és este, és fogai akár négy árnyalattal fehérebbek lesznek. Ezt a csomagolásban található professzionális fogfehérségi skála segítségével ellenőrizheti. RAPID WHITE FOGFEHÉRÍTŐ RENDSZER EGYSZERŰ OTTHONI HASZNÁLAT 7 NAP ALATT AKÁR NÉGY ÁRNYALATTAL FEHÉREBB FOGAK
7.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
StayCool Szájspray Fodormenta Ízesítéssel megad számodra mindent amit egy igazán modern, egészséges szájspray megadhat. A fodormenta friss íze olyan üde érzést biztosít számodra, melyet csak a StayCool Szájspray adhat meg. Legyen Veled a mindennapokban és legyen Tiéd az üde és friss lehellet érzése. Teljes mértékben cukor és alkoholmentes, valamint vegan termék. A StayCool Szajspray termékek a legkiválóbb megoldást kínálják amennyiben szeretnéd kiváltani a rágó és egyéb káros anyagokat, vagy csak keresel egy friss és üde leheletet adó terméket.
1.991 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
StayCool Szájspray Eper Ízesítéssel egy igazán friss és kellemes ízt kölcsönöz számodra. Teljes mértékben cukor és alkoholmentes, valamint vegan termék. A StayCool Szajspray termékek a legkiválóbb megoldást kínálják amennyiben szeretnéd kiváltani a rágó és egyéb káros anyagokat, vagy csak keresel egy friss és üde leheletet adó terméket. Az eper frissessége és a minőségi alapanyagok adják a StayCool Szájspray termékek kimagasló élményét!
1.991 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
StayCool Szájspray Csokoládés Menta Ízesítéssel az édes és egyben hűsítő érzés kedvelőinek. Kellemes édeskés szájspray mely kiváló alapanyagokkal készült. Teljes mértékben cukor és alkoholmentes, valamint vegan termék. A StayCool Szajspray termékek a legkiválóbb megoldást kínálják amennyiben szeretnéd kiváltani a rágó és egyéb káros anyagokat, vagy csak keresel egy friss és üde leheletet adó terméket.
1.991 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Könnyed viaszborítású, szálkásodás elleni anyaga könnyedén átmegy a fogak között. Ezáltal könnyű fogköztisztítást tesz lehetővé. Mentolos ízben
1.859 Ft
5 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
2 év gyártói garanciával A csomag tartalma: - 1db Szájzuhany - 4db Oxyjet fúvóka  - 1db Hálózati töltő Tulajdonságok: - Egyedülálló, különleges mikrobuborékos technológián alapuló szájzuhany. - A működés során levegőt kever a vízbe és az így keletkező mikro-buborékok segítségével megtámadja a lepedékben található baktériumokat. - Beállítástól függően egyenes és spirális irányban is képes vizet kilövellni. - Masszírozza az ínyt és csökkenti a fogínyvérzést. - A mindennapi fogmosáson túl a nyelv, az implantátumok, a hidak és koronák tisztítására is alkalmas. - Maximális nyomás: 4 Bar - A víztartály kapacitása: 600 ml (akár kedvenc szájvizünkből is adagolható) - A szájzuhany mindennapi használata nem helyettesíti a fogmosást!
22.999 Ft
5 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
A könnyű kezelhetőség érdekében 50 db méretre vágott fogselymet tartalmaz. Ideális hidak, fogszabályozók, implantátumok és tág fogközök tisztítására.
2.949 Ft
10 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Mentolos fogselyem 25 m
1.799 Ft
10 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.