Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Otthon > Műszaki cikk > Ultrahangos Párologtató/Aroma lámpa

Rendezés:
Nézet:
Ha elérkezik a fűtésszezon akkor jönnek a jól bevált régi technikák, a radiátor oldalára felakasztható vízzel teli párologtató tartályok és egyéb praktikák (vizes törölköző) stb.. Igen, a fűtés megkezdésével egyes lakások, házak helyiségeinek páratartalma drasztikusan lecsökken. Ilyenkor jól jön egy párásító készülék, amely visszaállítja a helyiség megfelelő páratartalmát, így nem száradnak ki a nyálkahártyák. A szem, száj és orrüreg szárazság sokféle kellemetlen tünetet is okozhat. Az új Scentimeter Ultrahangos okos párologtatója 168.5x215mm méretű, a beállításokat az elején található "LIGHT" és "MIST" gombok mellett telefonról is elérhetjük a Tuya Smart applikáción keresztül (LINK), a "MIST" gomb segítségével két lépésben választhatjuk ki a teljesítményt első gombnyomára a gyengébb párologtatás 30 ml/óra, második gombnyomásra 80 ml/óra erősebb párologtatási mód állítható be. A "LIGHT" gomb egyszeri megnyomásával elkezdi a készülék automatikusan váltogatni a színátmeneteket és a második gombnyomásra meg tudjuk ezt állítani, így a kiválasztott szín lesz az állandó, ha újra megnyomjuk a gombot akkor ismét elindul a színváltó üzemmód.
24.900 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.

Fenyő színű, kompakt faborítású, finom és kecses megjelenésű ultrahangos illóolaj aromalámpa párologtató, 7-féle hangulatvilágítással biztos, hogy otthonod meghatározó alakja lesz.

Könnyen mozgatható, 300 milliliteres aromaterápiás kompakt ultrahangos hideg aromalámpa fenyő színben 4 funkciós távirányítóval.

42.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Ayan Tx ultrahangos aroma diffúzor jellemzői: -lágy, 7 színű váltakozó LED világítás -fény nélküli üzemmód, az éjszakai használathoz -víztartály: 200 ml (kb. 7 óra üzemidő) -párásítja és frissíti a levegőt a megfelelő illóolajok használatával -automatikus kikapcsolás -extra halk működés -tartozék: hálózati adapter -anyaga: műanyag -színe: fehér   Ayan Tx ultrahangos aroma diffúzor méretei: magasság: 21,8 cm átmérő: 12,5 cm Rendeld meg nálunk és élvezd az aromaterápiát! Párásítás, levegőtisztítás, illatosítás. 
23.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Shay MG06 ultrahangos aromadiffúzor jellemzői: -színváltó LED világítás, mely csodálatos nyugodt légkört teremt. -fény nélküli üzemmód éjszakai használathoz -a fény egy színre is rögzíthető 2 fényerő beállítással -víztartály mérete: 200 ml (kb. 7 óra üzemidő) -időzítő funkció: 1 óra / 3 óra/ 5 óra -automatikus kikapcsolás -hálózati adapter -anyaga: fém, műanyag -színe: vörös réz A Shay MG06 ultrahangos aromadiffúzor méretei: Magasság: 17,5 cm, Átmérő: 11 cm.  Gyönyörű dizájn, igényes kivitelezés.  Rendeld meg nálunk és élvezd az aromaterápiát! 
24.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
A Shohan TD 02 ultrahangos aromadiffúzor egyedi megjelenésével, gyönyörű LED világításával kellemes, nyugtató légkört teremt minden otthonban. Párásítja és tisztítja a levegőt. A felhasznált illóolajoktól függően terápiás légkört teremt. Programozható 2 és 4 órás intervallumokra Szakaszos üzemmód  Automatikusan kikapcsol ha kifogy a víz 7 színű LED világítás Egy színre rögzíthető vagy fény nélküli üzemmód A Shohan TD01 ultrahangos aromadiffúzor jellemzői: Színe: világos fa Anyaga: műanyag Tartozék:hálózati adapter -Méretei:magasság: 170 mm, szélesség: 128 mm Párásítás, illatosítás, levegő tisztítás. Rendeld meg nálunk és élvezd az aromaterápiát!  
19.940 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Télen a szoba levegőjének páratartalma a fűtés miatt lényegesen szárazabb , 30 % körüli, az ideálistól messze elmaradva. Ez normális esetben 40-60 %. Ennek következtében a száj és orrüreg nyálkahártyája gyorsan kiszárad és akár fájdalmassá is válhat. Ilyenkor a száj berepedezik, amit sűrűn nyalva még ki is sebesedhet.  Ennek elkerülése érdekében ajánlom figyelmébe ezt a kis méretű, gyönyörű aroma diffúzort, mely remekül használható párásításra, mindjárt illóolajokat is használva a levegő fertőtlenítésére is.  A stresszt is csökkenteni tudjuk egy kis levendula illóolajat cseppentve az párologtatóba.  A diffúzor hét különböző fénnyel világítja be a sötétben szobáját, kiválaszthatja a kedvencét, vagy hagyja, hogy a színek váltakozzanak. Ez az eszköz mindig kelleni fog. Olyan mint a mobiltelefonja, akkor érzi jól magát, ha a közelében van! Az illóolajok használatáról tekintse meg videó anyagaimat!
19.900 Ft
5 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.