Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Otthon > Baba-Mama > Törlőkendő

Rendezés:
Nézet:
WaterWipes Baba Törlőkendő Mega Pack a legkedveltebb kiszerelés, hiszen 720db WaterWipes törlőkendőt tudtok megrendelni egyben. A WaterWipes a legjobb választás az édesanyák számára amennyiben természetes, minden kémiai anyagtól mentes baba törlőkendőt keresnek. A WaterWipes baba törlőkendő csupán két összetevőt tartalmaz ami nem más mint 99,9% természetesen víz és 0,1% grapefruit mag olaj eszencia. A természetesen víz gondoskodik a tökéletes tisztításról úgy, hogy közben semmilyen irritációt, kiütést vagy allergiás reakciót sem vált ki gyermeke bőrén. A grapefruit mag olaj eszencia gondoskodik a babája bőrének ápolásáról és frissítéséről. A WaterWipes bab törlőkendő abban az esetben is probléma nélkül használható amennyiben a gyermeke bőrén pelenka okozta kiütések jelentek meg. Ez annak köszönhető, hogy a WaterWipes semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, így további irritációt nem vált ki.
13.990 Ft
250 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Nedves Törlőkendő “On The Go” csomag azért lett kialakítva, hogy egy könnyebb, de akár egész hétvégére elegendő mennyiségű törlőkendőt vihetünk magunkkal kényelmesen. Így nem csupán gyermekünkről gondoskodhatunk a Világ Legtisztább Törlőkendőjével, de az egész Család számára biztosíthatjuk a WaterWipes Törlőkendőt.
490 Ft
1000 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Soapberry Természetes Törlőkendő egy teljesen új fejlesztése a WaterWipes termékcsaládnak. A WaterWipes Szappanbogyó kivonattal rendelkező törlőkendő kiválóan alkalmas arc, kéz törlésére, de akár pelenka csere esetén is kiválóan használható. Próbálja ki és tapasztalja me a WaterWipes teljesen tiszta, vegyszerektől mentes tiszta gondoskodását. A WaterWipes Babatörlőkendőhöz hasonlóan a Soapberry Wipes is 99,9% mértékben tartalmaz teljesen tiszta, speciális eljáráson átvezetett vizet. Ezen kívül megtalálható benne Citrus Grandis, azaz grapefruit mag olaj eszencia. S ami a kifejezett tisztító hatást adja a Sapindus Trifoliatus, ami nem más mint a Soapberry vagy Szappanbogyó kivonat.
2.490 Ft
1000 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Soapberry Törlőkendő Value Pack ideális választás akik gyermekénél már elindult a hozzátáplálás, hiszen a Szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendő hatékonyan, de mindenféle káros anyagoktól mentesen távolítja el a ragadós ételmaradékokat is. Ezek mellett természetesen a test bármely részére alkalmazható akár érzékeny vagy allergiás bőrre is.  Ennek a gazdaságos csomagnak köszönhetően 240 WaterWipes Szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendőt vásárolhatunk. 
5.990 Ft
25 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Soapberry Természetes Törlőkendő egy teljesen új fejlesztése a WaterWipes termékcsaládnak. A WaterWipes Szappanbogyó kivonatot tartalmazó természetes, teljesen tiszta törlőkendő hasonlóan a többi WaterWipes Törlőkendőhöz, egyáltalán nem tartalmaz semmilyen kemikáliát, tartósítószert és hozzá adott illatanyagot. A WaterWipes Soapberry Törlőkendő gyengéden képes tisztítani a ragacsos, koszos kezecskéket és kiválóan alkalmas a kisgyermekek orcájának a törlésére is étkezés vagy egyéb alkalmak esetén. Ilyen lehet a szoptatás, a gyermek esetleges kibukása, szilárd vagy főtt ételekre szoktatás esetén. Bármilyen esetben alkalmas és ajánlott mikor az arcot vagy kezeket kell megtörölni. Ez a Szappanbogyó kivonatot tartalmazó törlőkendő természetesen alkalmazható és ideális akár pelenka csere alkalmával is.
13.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Baba Törlőkendő Value Csomag WaterWipes Baba Törlőkendő Multi Csomag kiváló választás amennyibe egyszerre több terméket szeretne megvásárolni. WaterWipes Baba Törlőkendő Multi Csomag 4db WateWipes tartalmaz ami összesen 240db baba törlőkendő.A WaterWipes baba törlőkendő csupán két összetevőt tartalmaz ami nem más mint 99,9% természetesen víz és 0,1% grapefruit mag olaj eszencia. A természetesen víz gondoskodik a tökéletes tisztításról úgy, hogy közben semmilyen irritációt, kiütést vagy allergiás reakciót sem vált ki gyermeke bőrén. A grapefruit mag olaj eszencia gondoskodik a babája bőrének ápolásáról és frissítéséről. A WaterWipes bab törlőkendő abban az esetben is probléma nélkül használható amennyiben a gyermeke bőrén pelenka okozta kiütések jelentek meg. 
4.990 Ft
250 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Baba Törlőkendő a Világ legtermészetesebb törlőkendője ami minden vegyszertől és kémiai anyagtól mentes. Ennek köszönhetően akár allergiás vagy ekcémás bőrre is alkalmazható. A teljesen egyedi WaterWipes törlőkendők megadják azt a tisztaságot mindenkinek a családban amelyre szükségük lehet. Az összetevők között csupán teljesen tiszta szűrt víz valamint Grapefruit Mag Olaj található. A legtisztább gondoskodás a babáknak és az egész családnak!
1.090 Ft
1000 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag kiváló választás amennyiben gyermekünkkel utazunk, vagy csak egy sétát teszünk. Kicsi, könnyen kezelhető ksizerelése valóban a legkényelmesebb és legtisztább törlőkendő mindennapi használatra. Akár allergiás vagy ekcémás bőrre is!A WaterWipes törlőkendő tökéletesen alkalmas nem csupán gyermeke bőrének ápolására, hanem teljesen nyugodtan használhatja bármelyik felnőtt akár az arc tisztítására is. A WaterWipes törlőkendő tökéletes választás a gyermeke számára, hiszen csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat.
1.099 Ft
1000 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.