Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jogi nyilatkozat

 

A https://www.qtmarket.hu weboldal üzemeltetője a QT HUNGARY Interaktív Kft. székhely: 1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 26-28., Cégjegyzékszám: 01-09 342802 (Üzemeltető).

Jelen jogi nyilatkozat a weboldalt megtekintő vagy az azon elérhető szolgáltatásokat igénybe vevő személy (továbbiakban: Felhasználó) számára tartalmaz kötelező előírásokat. Weboldal megtekintésével vagy egyéb formában történő használatával Felhasználó elfogadja a Jogi nyilatkozatban foglaltakat.

A QT HUNGARY Interaktív Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a weboldalon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, eltorzítani, továbbítani vagy bármilyen módon teríteni.

Ez alól kivételt képez, ha a Felhasználó a személyi számítógépére saját maga számára, nem kereskedelmi használatra tölti le a weboldalt, feltéve, hogy tiszteletben tartja a szellemi tulajdonjogokat vagy az ott említett egyéb jogokat. Felhasználó a weboldal megtekintésével tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a weboldalon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a QT HUNGARY Interaktív Kft. engedélye nélkül nem használható fel, ellenkező esetben a QT HUNGARY Interaktív Kft. peres eljárást kezdeményez jogsértővel szemben.

A https://www.qtmarket.hu weboldal kizárólag Magyarországon élő személyek számára készült, így a termékekre vonatkozó információk, promóciók kizárólag az adott országra vonatkoznak, ennek érdekében a QT HUNGARY Interaktív Kft. megtesz mindent annak érdekében, hogy a termékekre vonatkozó információk napra készek legyenek és a valóságnak feleljenek meg.

A QT HUNGARY Interaktív Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon lévő információk hitelességéért, valamint a véletlenszerűen felmerülő hibákért, tartalmi hiányosságokért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért.

A https://www.qtmarket.hu weboldal linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat, a honlap üzemeltetője ezek rendelkezésre állását, elérhetőségét rendszeresen ellenőrzi, az esetlegesen felmerülő hibákért azonban felelősséget nem vállal, amely vonatkozik a hyper-linkekre is.

A QT HUNGARY Interaktív Kft.  fenntartja magának a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze. A https://www.qtmarket.hu weboldalon Üzemeltető által tett nyilatkozatok, kijelentések nem minősülnek kötelezettségvállalásnak.

 

Budapest, 2020.09.15.