Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűségpont rendszer

 

Hűségpont-gyűjtő rendszer kizárólag regisztrált vásárlók számára érhető el. 

Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, online vásárlással lehet. Minden vásárlásnál, amit a rendszerbe belépve hajt végre a vásárló, pontokat kap. Már az első vásárlást követően hűségpontok kerülnek jóváírásra. A jóváírt hűségpontokat akár már a következő vásárlás alkalmával be lehet váltani. A hűségpontokat a jóváírást követő max. 365 napon belül lehet beváltani.

A hűségpontok a www.qtmarket.hu webáruházban minden termék megvásárlásához beválthatóak.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre nem váltható át. A szállítási költség és az utánvét díja után nem jár hűségpont.

A www.qtmarket.hu webáruház a regisztrált felhasználói számára nyit egy virtuális számlát, melyen automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok. Ezeket a pontokat később, de max. 365 napig felhasználhatja a Vásárló, tehát fizethet vele. Pontok aktuális egyenlege a belépést követően vásárlói személyes adatlapon tekinthetőek meg. A jóváírt pontokat a következő megrendelésnél lehet érvényesíteni. A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak, a Vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat. A hűségpontokat nem kötelező egyszerre beváltani.

A rendszer mindig a legrégebben jóváírt hűségpontokat használja fel a beváltás idején.

A hűségpontok megszerzése: Minden 100,- Ft vásárlás után 1 pontot ír jóvá a rendszer.

1 hűségpont a beváltás során 5,- Ft-nak felel meg.

A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál lehet megadni, ha hűségponttal szeretne-e fizetni a Vásárló. Hűségpontokkal történő fizetés során virtuális hűségpont számláról levonásra kerül a felhasznált hűségpont mennyiség.

Legyél Te is Regisztrált Vásárló és használd ki  Hűségpont rendszerünk  által nyújtott kedvezményeket.