Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészség > Étrendkiegészítő > Spanyol sáfrány

Rendezés:
Nézet:

A Viva egy természetes étrend-kiegészítő, amely számos módon javítja a hangulatot és az általános közérzetet. A Viva segít a stressz enyhítésében, valamint az idegrendszer, az agy, a normál pszichés és mentális funkciók helyes működésének támogatásával javítja a hangulatot, közérzetet. Ezen felül segít a fáradtság és a kimerültségérzés csökkentésében. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, a spanyol orvostudomány is alkalmazza.A Viva az affron®, a Spanyolországból származó prémium minőségű sáfrány (Crocus sativus L) szabványosított és szabadalmaztatott kivonatának, valamint ötfajta B-vitaminnak, jódnak és C- vitaminnak a keveréke. Az affron®-t egy olyan csúcstechnológiai eljárással vonják ki, amely megsemmisíti a mikrobiológiai szennyeződéseket és javítja a bioaktív összetevők profilját.Az affron®a Lepticrosalides® (Lopresti & Drummond, 2016) bioaktív összetevője szerint, nagy teljesítményű folyadékkromatográfia (HPLC) által szabványosított összetevő. A HPLC egy olyan eljárás, amelyben minden bioaktív anyagot azonosítanak és számszerűsítenek. Az affron® DNS-e 100%-ban megfelel a Crocus sativus L.-nek.

Főbb előnyök
  • A luxus kényelmével borítja be bőrét, feloldja a feszültséget, és segít ellazulni! 
  • Természetes módon segíti elő a pihentető, mélyebb alvást.
  • Aluszékonyság és kimerültség esetén segít visszanyerni az éberséget, valamint javítja a koncentrációt, a tanulás hatékonyságát, a memóriát és a gondolkodási folyamatokat. 
  • C-vitamint és magnéziumot tartalmaz, amelyek támogatják a idegrendszer megfelelő működését és enyhítik a hétköznapi stresszt. 
  • C-vitamint és magnéziumot tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a mentális fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. 
  • C-vitamint tartalmaz, amely elősegíti a pozitív hangulat fenntartását. 
  • Jódot, magnéziumot és C-vitamint tartalmaz, amelyek támogatják a mentális teljesítőképességet 
  • Jódot és magnéziumot tartalmaz, amelyek támogatják a kognitív funkciók normál működését. 
  • Teljesen természetes összetevők, THE VEGAN SOCIETY regisztrációval

 

10.400 Ft
7 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 10.